YDELSER
hb
ælkæklæk
:: referencer

 


Danske Bank

45 Lederne fra Danske Bank Region øst er fordelt i en række lederfora, hvor de udveksler viden og erfaringer. Dolores Fernandes-arrangementet blev anvendt som en kickstart til at at få denne videndeling til at fungere optimalt i fremtiden.

»Vi var meget spændte på forløbet, eftersom vi ikke havde oplevet det tidligere eller havde erfaringer med et lignende set-up. Da forløbet endelig kørte, var det fantastisk at se den energi, der var blandt cheferne, der levede sig ind i stykket og gav sig selv fuldt ud. Det var sjovt og lærerigt på en gang. At man bruger sig selv i læringen giver god grobund for en implementering i dagligdagen. Vi har taget udbyttet op og arbejder videre med videndeling.«

HR Partner Jette Radich Thunbo, Danske Bank:

Danmarks Miljøundersøgelser

Forskningschef Hans Løkke
»Sammen med Tango Consult/Helle Brokjær lærte vi meget om os selv og at vores videndeling fulgte mønstre som ikke var optimale. Det var en morsom oplevelse med mange overraskelser og megen selverkendelse. Illusionen fungerede, alle var med i legen, og de fleste var særdeles ivrige frem mod den afslørende afslutning, hvor vi trods alle selvskabte hindringer løste opgaven. Arrangørens ”agenter” var professionelle, venlige, barske og styrede forløbet effektivt med en stram tidsplan som blev punktligt overholdt.

Danmarks Miljøundersøgelser forskningschef Hans Løkke

Læs mere om Dolores Fernandes vender hjem

s
Helle Brokjær · Toftagervej 4 · 8260 Viby J · 51 76 19 51 · hellebro@mail.dk